wiet zaden kopen

Wiet zaden kopen

Wiet zaden kopen doe je om de beste en sterkste planten te kweken. Heb je altijd stekken gebruikt om hennep te kweken, start vandaag dan nog met wiet zaden kopen, daar de resultaten verbluffend zijn. De planten uit wiet zaden leveren namelijk een veel grotere bloem/top, dan stek planten. Als je voor het eerst begint met wiet zaden kopen en ontkiemen, dan zul je versteld staan hoe groot de bladeren van de kleine plantjes zullen zijn, dit is niet te vergelijken met stekken.

wiet zaden kopen

Voordelen van wiet zaden kopen

Dat hennep planten gekweekt vanuit wiet zaden, een stuk grotere opbrengst zullen opbrengen als ze geoogst worden is maar één van de voordelen. Er zijn namelijk tal van voordelen van wiet zaden kopen, denk alleen al aan ziektes. Hoe vaak heb je wel niet gehad dat er samen met de stekken, ziektes mee genomen worden zoals spint. Vaak neem je de ziektes mee van je stekkenboer, waardoor je ze voor de zekerheid direct moet bespuiten, wat ook gelijk voor een achterstand zorgt. Als je begint met wiet zaden kopen heb je dit probleem niet, de wiet plantjes gekweekt uit hennep zaad, zijn vrij van ziektes, dus je begint niet direct met een achterstand.

Wiet zaden kopen doe je wanneer het jou uitkomt. Dit klink natuurlijk logies, maar is dit ook met stekken zo? Is het jou niet is gebeurd dat je moest wachten op je stekken? Als jou dit nooit gebeurd is, dan ben je één van de weinige, daar het erg vaak gebeurd omdat de aanbod niet continu is door verschillende omstandigheden. Met wiet zaden kopen heb je hier geen last van, je besteld ze ruim op tijd, het liefst nog zo vroeg dat je ze ook nog voor kunt groeien, zodat je erg veel winst kunt pakken. Reken maar is voor de gein uit, hoeveel het je scheelt als je met wiet zaden werkt of met stekken waar je twee weken op moet wachten en daarna nog eens moet voor groeien.

Er al eens aan gedacht om een kweektent te kopen?

Ben jij alleen gewend aan het kweken met stekken? Dan kan het goed zijn dat jij pp stekken hebt gehad. Daar vele soorten pp als noemer krijgen, vooral als je de stekken koopt bij je inlever adres. Dat de stekken er wel is wat anders uit zien, dat kan gebeuren of dat ze net iets groter worden met een andere soort top is ook geen  probleem, dat weekje extra kweken neem je dan ook maar op de koop toe. Niet wetende dat de door jou gekochte pp stek misschien wel een duurdere soort kan wezen, waar jij alleen de pp prijs voor krijgt. Begin jij vandaag nog met wiet zaden kopen, dan heb je hier geen last meer van. Daar je met wietzaden kopen precies weet wat voor soort je koopt. Zo weet je ook wat de plant doet en wat deze oplevert, daar duurdere soorten wel meer dan het dubbele van pp waard zijn. Dit is ook een leuke winst dacht ik zo bij het kopen van wiet zaden.

Wiet zaden kopen doe je op een vertrouwde manier

In tegenstelling tot het kopen van stekken, is wiet zaden kopen gewoon legaal, je mag er wel duizenden van opzak hebben, zonder dat dit illegaal is. Daarom kun je met een gerust hard wiet zaden kopen via internet. De wietzaden worden in een onherkenbare verpakking verstuurd, dus voor niemand is het te zien wat de inhoud is. Tevens wordt het zo verpakt, dat er geen zaadjes beschadigen. Daar het hebben van wietzaadjes niet verboden is, kun je er ook genoeg op voorraad hebben, om er zo voor te zorgen dat je altijd nieuwe plantjes binnen hand bereik hebt.

Scroll naar boven