Amnesia haze zaden bestellen

Amnesia haze zaden

Amnesia haze zaden zijn onder Nederlandse kwekers erg populair. Dit is niet voor niets! Deze wietsoort is namelijk enorm geoptimaliseerd door de loop der jaren. Door telkens te kuisen is er een wietsoort bestaan die enorm smaakvol is. Daarnaast bevat Amnesia haze ook nog een behoorlijk hoog THC-gehalte van meer dan 20%.

Verschillende Amnesia haze zaden

Doordat het zo’n populaire wietsoort is zijn er ook verschillende merken die deze zaden in het assortiment hebben. Hierdoor is er voldoend keuze als kweker als je opzoek bent naar dit soort zaden. Hieronder een aantal Amnesia en Amnesia Haze zaden van verschillende merken.

Gefeminiseerde Amnesia Haze zaden

wiet zaden kopen

Hoe kweek je Amnesia Haze

Amnesia haze kweken kan eigenlijk wel iedereen met een beetje groene vingers. Al is het wel een soort die zeker niet bij de gemakkelijke soorten thuishoort. Als kweker zonder enige ervaring is het dan ook wellicht een beter idee om met een gemakkelijke soort te beginnen. Heb je al enige kweekervaring dan moet het haast wel goedkomen als je kwalitatieve zaden gebruikt en de nodige kweekinformatie doorneemt.

amnesia haze kweken
amnesia haze binnen kweken

Binnen kweken

Binnen heeft de Amnesia haze een bloeitijd van zo’n 65 dagen. Wat behoorlijk lang is in vergelijking met andere zaden. Hierdoor is de prijs van deze wietsoort ook aan de hogere kant. Het voordeel hiervan is dat je minder vaak zaden hoeft te kopen en minder vaak hoeft te knippen.

Buiten kweken

Deze soort is ook uitstekend buiten te kweken. Houd er rekening mee dat deze eind September pas geoogst kan worden.

amnesia haze zaden voor buiten
kweekschema

Amnesia haze kweekschema

Binnen heeft de Amnesia haze een bloeitijd van zo’n 65 dagen. Wat behoorlijk lang is in vergelijking met andere zaden. Hierdoor is de prijs van deze wietsoort ook aan de hogere kant. Het voordeel hiervan is dat je minder vaak zaden hoeft te kopen en minder vaak hoeft te knippen.

Voor de specifieke bloeifase voor de soort die jij hebt, kun je het beste op de pagina van de wietzaadjes kijken.

Om te kijken hoeveel voeding er gegeven dient te worden. Kun je het best op de website kijken van de voedingslijn die jij gebruikt. Bijvoorbeeld als je Plagron gebruikt kun je hun calculator gebruiken.

Amnesia haze wanneer oogsten

Buiten eind September, binnen na ongeveer 65 dagen bloei. Dit zijn gemiddelde, die bij diverse merken een beetje zullen afwijken.

wanneer oogsten

Wat is Amnesia Haze

Deze wietssoort bestaat in het algemeen uit zo’n 75% sativa en ongeveer 25% indica. Het is een sterke wietsoort die niet voor niets de naam “geheugenverlies” in het Engels heeft.

THC Gehalte

Met een vrij hoog THC-gehalte van meer dan 20% en trouwens ook een aardig gehalte CBD is het niet vreemd dat deze soort die naam heeft gekregen.

Hoe herken je amnesia haze

Amnesia Haze heeft een zeer opzichzelfstaande geur, die je direct kunt herkennen als je de geur eenmaal geroken hebt. Als je nog niet bekend bent met deze geur, dan kun je deze het best omschrijven als een sterke aarde kruidig achtige geur met een vleugje zoet en zuur in de toon van limoen.

Amnesia haze effect

Het effect van deze wietsoort is vooral geestelijk en in een stuk mindere maten fysiek. Ontspanning, vrolijkheid en euforie zijn dan ook de kenmerken van het gebruiken van deze soort. Waarbij je nog wel dingen kunt ondernemen en niet vastgeplakt zit aan de bank. Omdat het een heftige soort is en de soms ook wel even op zich laat wachten met inslaan. Kunnen beginnende rokers beter opletten met de hoeveelheid inname, tevens kan dit beter niet te snel achterelkaar. Geef het even de tijd om in te werken, voordat je meer inneemt.

Scroll naar boven