Een softbox kopen

Als je afzuiging nodig hebt om warmte af te zuigen en verse lucht aan te zuigen, kun je het beste een softbox kopen. Daar een goede softbox erg stil is vergeleken met andere ventilatoren. Dit komt doordat de ventilator mooi weggewerkt is in een geïsoleerde houten kist en vaak in rubbers opgehangen is waardoor de ventilator ook geen trillingen door geeft (resonantie). Wil je het helemaal goed doen dan hang je de softbox op aan rubbers, deze worden vaak mee geleverd, of zijn extra te bestellen. Mocht je nu snel rubbers nodig hebben, dan kun je ook kiezen voor rubbers die normaal gebruikt worden om een uitlaat van een auto op te hangen.

softbox kopen goedkoop
LaagstePrijsGarantie!

Met een softbox kopen kun je op de volgende punten letten

Zoals hier boven beschreven is een softbox erg stil, alleen zijn er tegenwoordig steeds meer softboxen op de markt die niet goed functioneren, doordat er goedkoop materiaal is gebruikt, of gewoon weg niet in rubbers hangen. Dus wil je een softbox kopen, neem dan gelijk een van goede kwaliteit, of bouw deze zelf. Als je nu denkt om hier op te bezuinigen, dan kun je net zo goed geen softbox kopen, maar gewoon een ventilator en deze zelf geluidsarm maken. Wil je weten of een softbox van goede kwaliteit is, let dan op de volgende punten:

  • De ventilator is van goede kwaliteit, zodat je hem ook kan dimmen (nooit minder dan 30% dimmen)
  • De binnenkant van de softbox is geïsoleerd met goede isolatie
  • De ventilator is bevestigd door middel van rubbers, dit kun je testen door simpel weg tegen de ventilator te duwen, beweegt deze niet dan hangt hij niet in rubbers
  • De aansluit bedrading is van goede kwaliteit
  • De kist is mooi afgewerkt zonder grote openstaande naden
  • De flenzen aan de box zijn van goede kwaliteit en tevens juist gemonteerd

Je bent geslaagd door een goede softbox te kopen

Nu je weet waar een goede softbox aan moet voldoen, kun je de juiste keuze maken om deze te kopen of zelf te maken, zodat het geluid goed gedempt word. Maar wat veel mensen vergeten is om er ook de juiste afzuigslang te kopen, deze geïsoleerde afzuigslang helpt er voor om het geluid nog verder te dempen, zodat het geluid helemaal geminimaliseerd is. Het geluid van de afzuiging is met een goede softbox en geisoleerde afzuigslang is zo tot een minimum beperkt, echter zijn er soms situaties waar het geluid echt bijna nul moet zijn, dan kun je er voor kiezen om er nog een geluidsdemper achter te monteren.

Er al eens aan gedacht om een kweektent te kopen?

Wil je een softbox kopen, maar geen zin om deze te zoeken?

Om een goede softbox te vinden kun je bij verschillende growshops terecht, om te kijken of zij goede softboxen verkopen. Alleen is er dan het nadeel dat je bij veel winkels gezien wordt en er veel tijd aan kwijt bent. Daarom is het een goede keuze om deze online te bestellen, op deze manier bespaar je geld en heb je op een veilige manier de juiste softbox. Door op de volgende afbeelding te klikken, ga je naar een webshop waar ze goede softboxen verkopen voor lage prijzen, maar wel met uitstekende service.

Scroll naar boven