Wiet stekjes kopen

Wiet stekjes kopen is verboden in Nederland en dus ook strafbaar. Daarom is het vaak moeilijk om aan wiet stekken te komen. Je zult namelijk niet snel een advertentie tegen komen met de tekst: wiet stekjes kopen. Als je zo’n advertentie wel tegen zal komen, dan kun je natuurlijk afvragen wat voor iemand zo een advertentie plaatst.

wiet stekken kopen

Wiet stekjes kopen gebeurd erg vaak in Nederland, maar steeds meer mensen beginnen door te krijgen dat het kweken met stekken een beetje achterhaald is, daar er stukken betere resultaten behaald worden met wietplanten vanuit wietzaden.wiet stekjes kopen In het buitenland gebeurde het al vaak, dat men vanuit wietzaad kweekte, maar in Nederland is ook een verschuiving te zien. Wiet stekken kopen is tevens een dure manier van kweken als je het vergelijkt met het kweken vanuit zaad. De wiet zaadjes zijn misschien iets duurder dan wiet stekken, maar de opbrengst is stukken meer, tevens kun je zaadjes gewoon legaal bestellen, zodat je altijd een voorraadje kunt hebben. O deze manier hoef je nooit te wachten op stekken, maar kun je precies beginnen met kweken, wanneer jij dat wilt.

Wiet stekjes kopen makkelijker dan vanuit wiet zaad kweken

Mensen die wiet stekjes kopen, zeggen weleens dat het een stuk moeilijker is om vanuit zaad te kweken. Dit zijn dan ook de mensen die het nooit geprobeerd hebben, daar het kweken vanuit zaad erg makkelijk is. Het is namelijk niets anders dan een zaadje planten en nat houden. Als het je lukt om wiet stekjes die misschien twee dagen in de kou hebben gestaan en nog behandeld moeten worden tegen ziektes, groot te brengen tot volwassen planten, dan is het in vergelijking heel erg makkelijk om vanuit wietzaadjes te kweken. Het enige wat je namelijk dient te doen is de zaadjes 1 voor 1 in een startblokje of potje aarde te stoppen op zo’n 0,5 tot 1 cm diep, er voor te zorgen dat ze vochtig zijn en je hebt na 3/4 dagen je stekken die allemaal vrouwelijk zijn als je voor gefeminiseerde zaden kiest. Echter zullen deze stekken als je ze direct in de bloei zet binnen een week bladeren hebben ter grote van 2 handen. Als je hier een plantje naast zet die vanuit een stek komt, dan zal deze erg zielig overkomen.

Als bij al kun je stellen dat wiet zaadjes kopen een stuk betere optie is dan wiet stekjes kopen. Om direct naar de pagina te gaan waar vrouwelijke wiet zaadjes te koop zijn klik dan hier.

Scroll naar boven