vsa kopen

Een vsa kopen doe je om een hps lamp te kunnen gebruiken. De vsa of te wel voorschakel opparaat moet voor de lamp gemonteerd worden, daar je de lamp niet direct in het stopcontact kunt stoppen. Wil je meer informatie over de werking van een vsa, dan kun je die hier vinden.

Een online growshop waar voordelige vsa’s te koop zijn

Besparen op een vsa kopen

Natuurlijk kun je besparen op een vsa kopen, echter kun je het beste geen tweedehands kopen, daar je nooit weet hoe lang het vsa gebruikt is. Door ouderdom zal het vsa slijten zoals bijna alle elektronische producten, met als gevolg een vermindering in vermogen en/of het geven van meer geluid. Daar er 12 uur per dag stroom door een vsa gaat, moet deze van goede kwaliteit zijn, niemand zit natuurlijk te wachten op brand. Hoe je wel kunt besparen op het kopen van een vsa, is om deze bij een goed aangeschreven winkel te kopen voor een lage prijs. Zo een winkel kun je hier vinden, er is zoals je kunt zien een groot aanbod van voorschakelapparaten van bekende merken. Natuurlijk heeft ieder zijn eigen kwaliteit en kun je er van uitgaan dat een duurder merk ook beter is. Dit beter zijn kun je terug zien in de werking maar ook in de brand veiligheid. Bij de duurdere modellen zijn vaak dikkere draden en aansluitingen gebruikt, zodat deze minder warm worden bij veel gebruik.

Een kweektent kopen zorgt voor veel gemak

brand door vsa

Brand door een vsa gebeurd bij goed aansluiten bijna niet, zorg er dus voor dat het voorschakelapparaat goed aangesloten is. Dit doe je door gebruik te maken van de juiste bevestiging materialen en het volgen van de aansluit methoden. Om helemaal op safe te gaan met het voorkomen van brand, is het een goed idee om de vsa te bevestigen op een gips plaat, daar gipsplaat een brand vertragende werking heeft. Als je dan boven de vsa ook nog een automatische brandblusser hangt, dan zit je helemaal veilig. Voor een klein bedrag koop je een veilige automatische brandblusser.

Scroll naar boven