bubblegum zaden

Bubblegum zaden

Deze wietsoort is erg geliefd onder de gebruikers ervan en kenmerkt zich enorm door zijn smaak en geur welke niet voor niets als kauwgombal wordt omschreven. De bubblegum wietsoort is ontstaan ergens in de jaren 80 maar helaas is er maar weinig bekend over dit soort. De strains zijn dan ook onbekend maar wel lijkt de plant zowel indica als sativa kenmerken te vertonen tijdens zijn groei wat het hoogstwaarschijnlijk een goede hybride maakt.

Verschillende bubblegum zaden

Wanneer je interesse hebt in deze zaden kan je ze in verschillende soorten vinden. Je kan de zaden als reguliere zaden kopen, gefeminiseerde zaadjes maar ook als auto-flower zaadjes. De gefeminiseerde zaadjes zijn zaadjes die opbloeien tot enkel vrouwelijke planten, auto-flower zijn zaadjes die ervoor zorgen dat de plant automatisch in haar bloeifase overgaat zonder toevoeging van extra licht of voeding.

Beste Haze zaden

Hoe kweek je Bubblegum

Dit soort is helemaal niet moeilijk te kweken en voor de beginnend kweker is dat natuurlijk goed nieuws. Het is namelijk een ontzettend leuk soort welke voor veel plezier kan zorgen bij gebruik dankzij zijn stimulering van creativiteit, euforische werking maar tevens het bieden van een ontspannend gevoel.

bubblegum kweken
bubblegum binnen kweken

Binnen kweken

Deze plant is het meest geschikt voor de binnen kweek. De reden hiervoor is dat de plant het beste groeit onder afgestelde omstandigheden. Het is geen moeilijke plant om te kweken maar zal wel extra controle nodig zijn tegen schimmels of andere ziektes door de dichte toppen.

Buiten kweken

Zoals hierboven beschreven heeft deze plant erg dichte toppen, dit is gunstig vanwege de opbrengst maar kan ook juist een nadeel zijn omdat schimmels hierin goed groeien. Mede hierdoor wordt deze plant dan ook weinig gebruik als buiten kweek. De liefhebber wordt ook geadviseerd met dit soort zich te richten op binnen kweek voor het mooiste resultaat.

bubblegum zaden voor buiten
kweekschema

Kweekschema

De plant heeft rond de 8 week zijn bloeitijd. Dit betekend dat de plant redelijk vergelijkbaar is met andere soorten. De opbrengst is echter vrij hoog wat het een leuke plant maakt.

Wanneer oogsten

De plant bloeit rond de 8 week en heeft enorm dichte toppen. Het is dan ook een goede plant wanneer je gericht bent op een hoge opbrengst.

wanneer oogsten

Wat is bubblegum

Het is een mooie plant met dichte top. Deze wiet is zeer geliefd onder coffeeshops en gebruikers vanwege zijn kenmerkende geur en smaak maar ook zijn prettige effecten welke jou niet meteen plat leggen.

THC-gehalte

De plant heeft een THC-gehalte van tussen de 13% en de 17%.

Hoe herken je bubblegum

Tijdens de kweek zal je de bubblegumplant kunnen herkennen aan zijn dichte toppen. Sommige planten zijn extreem herkenbaar aan bijvoorbeeld paars blad echter is de bubblegum verder niet heel onderscheiden tot dat je hem rookt. De geur van dit soort is namelijk juist wel weer erg kenmerkend en word omschreven als kauwgomballen geur.

Effect van Bubblegum

Het effect van dit soort wordt vooral omschreven als euforisch en prettig. Ondanks dat je een euforisch gevoel krijgt is het tegelijkertijd ontspannend en dat maakt deze soort een erg prettig soort om te gebruiken bij depressie of stress. Veel gebruikers hebben het gevoel dat ze creatiever worden wanneer ze deze wiet hebben gebruikt en omdat het geen extreme couch lock veroorzaakt kan je deze wiet ook gebruiken op de dag.

Scroll naar boven